Cursuri

Cursul Agile Mind

Testimoniale

Îmi este greu să cuprind în cuvinte toată recunoștința pentru Aura și profesionalismul său. Spiritul său antreprenorial, dubla de meticulozitate, blândețe, optimism și profesionalism. Pentru mine, Aura este partenera perfectă pentru a dezvolta în continuare grădinița Rio și îi mulțumesc infinit pentru munca depusă: acreditarea grădiniței, consiliere cu personalul, formări și suport în documentații. Sper să deschidem împreună și Rio 2!
Andreea Berdilă
Manager General Grădinița cu program prelungit „Rio”
Vă felicit pentru inițiativele pe care le luați organizând activități online în folosul copiilor și în ajutorul părinților. Mai departe vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru mine ca părinte și pentru Elena, fetița mea de 6 ani și jumătate. Elenei îi plac nespus poveștile și jocurile interactive la care a participat. Mă ajutați încontinuu să revin la bazele educației prin joacă, cu blândețe, mai ales că eu am primit educație impusă prin teamă (de a nu-mi face familia de râs) și umilință (uite alții cum sunt). Mă bucur nespus că v-am cunoscut
Valentina Corbu
Mamă
Mulțumim pentru amintirile de senzație ale primei tabere în care au fost copiii noștri. S-au simțit minunat, aerul curat, activitățile captivante, drumețiile au fost foarte interesante și au învățat lucruri noi. Cel mai important pentru noi ca părinți a fost faptul că au venit mai încrezători și au urcat câteva trepte spre autonomie și independență, alături de traineri care le-au oferit sprijin și siguranță. Pentru mine ca părinte, experiența primei tabere a copilului a fost mai presus de orice așteptări: profesionalismul și standardele înalte de îngrijire a celor mici, s-au reflectat și în relația cu părinții. Am fost în permanență ținuți la curent, comunicarea a fost foarte bună, a fost respectat programul. S-a creat și consolidat încrederea și sentimentul că las copilul pe mâini bune! Tabăra a fost foarte frumoasă deși eram îngrijorată că nu îi cunoaște pe ceilalți copii. Prin activități și jocuri și-a făcut foarte ușor noi prieteni, s-a distrat și s-a bucurat. Cel mai mult i-a plăcut că a întâlnit instructori și copii cu aceleași pasiuni în acest grup: dans, muzica, mișcare. Un mediu diferit de cel din familie și școală care i-a creat o mai mare siguranță de sine și încredere în pasiunea și talentul său! Numai despre activitățile de acolo vorbește! Cântă imnul taberei și ne învață să facem experimente și pași noi de dans. Ne-a organizat și o vânătoare de comori ca în tabăra! Mulțumim pentru tot!
Daniela Matei
Mamă
Politica de Utilizare Cookies | Politica de Confidențialitate | Cursuri| Tabere | Excursii | Ateliere | Testimoniale

Copyright © 2022 Aura Tudor