Părinți

Consiliere parentală și ateliere

Responsabilitatea dezvoltării copilului în primele etape ale vieţii revine, în primul rând, familiei sale.

Educația de calitate se fundamentează în familie, iar apoi se continuă în grădiniţă şi şcoală. În primul rând, se realizează cu blândețe, prin puterea exemplului şi abia apoi prin cea a cuvântului.

Cum nu e ușor să fii părinte, uneori ai nevoie să fii ascultat și ghidat, pentru ca, în final, să iei cele mai bune decizii în educarea copilului tău.

În cei peste 15 ani în educație și parenting, am observat nevoia părinților de a fi sprijiniți în a rezolva micile situații – problemă specifice fiecărei vârste, prin sfaturi referitoare la rezolvarea conflictelor, adaptarea la grădiniță, renunțarea la scutec în favoarea oliței sau a toaletei, învingerea fricilor sau alegerea cursurilor opționale potrivite.

Este foarte important să fii un părinte conștient și prezent în viața copilului tău, dar în primul rând în a ta!

Dacă simți nevoia de sprijin, sunt alături de tine cu drag, fără a te judeca sau a-ți oferi soluții general valabile. Te voi asculta și va ajuta să găsești soluția potrivită pentru tine și familia ta.

Tabere mixte părinți și copii

Taberele cu părinții și copii sunt ocazia ideală de a observa dinamica din familie și de a lucra individual.

Activitățile se desfășoară în comun, dar și separat, iar din echipă vor face parte traineri specializați în lucrul cu copii, un psiholog pentru părinți și un psiholog pentru copii.

Acestea sunt organizate anual, pentru părinți ce au copii cu vârste între 4 și 10 ani.

Testimoniale

Am avut șansa să o cunoaștem pe Aura pe vremea când eram în plin proces de selecție a Grădiniței pentru primul nostru copil, iar viziunea ei despre educație ne-a convins să o alegem pe cea la care ea era Director. În cei 4 ani cât copiii (ulterior 😀) noștri au frecventat grădinița, Aura a fost continuarea noastră firească, punând întotdeauna nevoile copiilor în centrul oricărei activități: de la cele emoționale, la cele de dezvoltare cognitivă, hrana sănătoasă și diversificată și până la activitate zilnică în aer liber. Și dacă alți copii plâng atunci când trebuie să meargă la gradiniță, ai noștri plângeau ca nu se mai termină cele 2 săptămâni de vacanță de vară... Așa o aventură frumoasă a fost pentru ei grădiniță încât, la 3 ani de la absolvire încă își amintesc cu drag activități și experiente. S-au simțit ÎNȚELEȘI, SUSȚINUȚI, OCROTIȚI și IUBIȚI și în continuare întâlnirile cu Aura câștigă întotdeauna în fața oricărei alte optiuni de petrecere a timpului liber. Îi suntem profund recunoscatori pentru contribuția semnificativă la dezvoltarea omuleților de astăzi și deși au trecut deja 7 ani de când ne cunoaștem, nu încetează sa ne uimească prin energia și creativitatea de care dă dovadă. Pasionată de dezvoltarea continuă și de educația cu blândețe, Aura nu numai că reușește să creeze programe educaționale unice, ci să realizeze adevărate experiențe pentru copii.
Mirabela Vlad
Mamă
Pe Aura am cunoscut-o într-un moment important al carierei mele profesionale. Nu doar că mi-a oferit consiliere pe partea de business ci a fost cu adevarat un sprijin moral și emoțional. Colaborarea a devenit o frumoasă prietenie, Aura fiind o persoana minuntă și implicată în tot ceea ce face. Ne bucurăm zi de zi de prezența ei, de starea bună pe care ne-o transmite, de învățămintele pline de emoție care ne aduc aminte cât de frumos este să lucrezi cu copiii și ce lume fantastică se deschide prin ochii lor.
Ana-Maria Cojocaru
fondator Bemindful Kids

Copyright © 2024 Aura Tudor

Website created with ❤ by Bianca Ionel – The Digital Fairy Pinion Ink

Maintained with Fire icons for free download | Freepikby Ghash Gûl