Despre mine

Sunt mai bine de 15 ani de când mă aflu printre copii, cântând, dansând şi mereu alături de ei.

Încă de mică adoram să mă joc, să-mi ajut colegii susținându-i în realizarea temelor, să citesc la umbra unui copac, dar și să pregătesc prăjituri pentru întreaga familie.

Aceleași pasiuni le am și astăzi, iar dintre toate cel mai mult îmi place să contibui la dezvoltarea copiilor preșcolari.

Sunt profesoară pentru învăţământul primar şi preşcolar, gradul didactic II şi membră fondatoare a două grădiniţe private din Bucureşti, educatoare și director la o grădiniță privată din București.

Consider că perioada cuprinsă între 0 și 7 ani este cea în care se pun bazele pentru viitorul adult. Tot ceea ce se întâmplă acum este important, astfel că rolul educatorilor este unul deosebit.

Odată ce am conștentizat acest lucru, am început să studiez profund tot ceea ce ține de etapele de dezvoltare ale copiilor, despre joc și importanța lui, despre nevoile copiilor și impactul mediului în dezvoltarea acestora.

Pe lângă specializarea în învățământ, deoarece cred că educația este un proces continuu și se dă mai departe, sunt certificată ca trainer de activități pentru copii și părinți, trainer MindLab și consultant educațional.

Pregătire profesională, studii și certificări

Știu că misiunea mea este să fiu în preajma lor, pe copii îi înțeleg și le creez povești, părinților le ofer sprijin în dezvoltarea unei relații armonioase cu cei mici, iar cu educatoarele fac echipă pentru a găsi metode și crea materiale care să ajute la dezvoltarea holistică și armonioasă a copiilor.

Iubesc foarte mult copiii și copiii mă iubesc, de aceea abordarea pe care o folosesc se bazează pe predarea afectivă, iar învățarea se face prin joacă, mișcare și multă inovație.

Din dragoste pentru educație, abordez integrat dezvoltarea copiilor și am în vedere tot ecosistemul care-i înconjoară: părinți și educatori.

Trăim într-o lume în continuă schimbare, în care apar tehnologii și descoperiri la fiecare minut.

Singurul mod de a face față la acest ritm alert este învățarea continuă.

Educația nonformală este, în acest moment, alternativa pe care o avem pentru dezvoltarea holistică, concentată pe abordarea tuturor nevoilor oamenilor, din punct de vedere emoțional, fizic, intelectual, spiritual și al relațiilor cu ceilalți.

Prin urmare, vei găsi aici cursuri pentru educatori, părinți și copii, activități gândite special pentru ei, precum și multe idei de jocuri educative.

Totodată, am pregătit multe excursii tematice și tabere de relaxare și creație pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Te invit să descoperim împreună minunata lumea a copiilor prin jocuri pentru educația lor!

Copyright © 2023 Aura Tudor