Lucrează cu mine!

consult acredit aut gradi

Consultanță acreditare și autorizare grădinițe

acest serviciu este destinat celor care își doresc:

1. Să înființeze o grădiniță

include, printre altele, organizarea ofertei educaționale, precum și consultanța necesară și întocmirea dosarului pentru obținerea autorizației de funcționare provizorie de la Ministerul Educației prin ARACIP.

2. Să acrediteze o grădiniță

prin documentarea sistemului de management al calității pe baza standardului de acreditare ARACIP și consultanță pentru întocmirea documentelor și pregătirea unității de învățământ pentru acreditare.​

Consultanță managerială pentru grădinițe

Pentru a conduce unități de învățământ profitabile, de calitate, într-un mediu competitiv și cu cerințe ridicate, este nevoie de multă organizare și implicare.

Acest serviciu presupune consultanță pentru realizarea documentelor școlare, a programelor unității de învățământ, ofertei educaționale și în formarea personalului didactic și nedidactic.

Mentorat pentru personalul didactic

Prin acest serviciu, îmi doresc să ajut cadrele didactice să-și găsească calea încrederii în forțele, cunoștințele și abilitățile proprii.
Activitățile pentru educatori vizează atât domeniul educativ, al comunicării, cât și al managementului timpului.
Sesiunile de mentorat sunt organizate sub formă de traininguri pentru pregătirea planificării anuale și săptămânale, pentru comunicarea cu părinții, pentru crearea unui mediu educațional cât mai echilibrat la nivelul grupei, prin consiliere 1 la 1, prin observarea activităților de la grupă, dar și prin susținerea de activități model.

Cursuri opționale și ateliere de creație, de știință, de cooking​

Se pot adăuga în oferta educațională extracurriculară a oricărei grădinițe pentru a completa educaţia copiilor în domenii diverse.​

Testimoniale

Îmi este greu să cuprind în cuvinte toată recunoștința pentru Aura și profesionalismul său. Spiritul său antreprenorial, dubla de meticulozitate, blândețe, optimism și profesionalism. Pentru mine, Aura este partenera perfectă pentru a dezvolta în continuare grădinița Rio și îi mulțumesc infinit pentru munca depusă: acreditarea grădiniței, consiliere cu personalul, formări și suport în documentații. Sper să deschidem împreună și Rio 2!
Andreea Berdilă
Manager General Grădinița cu program prelungit „Rio”
Vă felicit pentru inițiativele pe care le luați organizând activități online în folosul copiilor și în ajutorul părinților. Mai departe vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru mine ca părinte și pentru Elena, fetița mea de 6 ani și jumătate. Elenei îi plac nespus poveștile și jocurile interactive la care a participat. Mă ajutați încontinuu să revin la bazele educației prin joacă, cu blândețe, mai ales că eu am primit educație impusă prin teamă (de a nu-mi face familia de râs) și umilință (uite alții cum sunt). Mă bucur nespus că v-am cunoscut
Valentina Corbu
Mamă
Mulțumim pentru amintirile de senzație ale primei tabere în care au fost copiii noștri. S-au simțit minunat, aerul curat, activitățile captivante, drumețiile au fost foarte interesante și au învățat lucruri noi. Cel mai important pentru noi ca părinți a fost faptul că au venit mai încrezători și au urcat câteva trepte spre autonomie și independență, alături de traineri care le-au oferit sprijin și siguranță. Pentru mine ca părinte, experiența primei tabere a copilului a fost mai presus de orice așteptări: profesionalismul și standardele înalte de îngrijire a celor mici, s-au reflectat și în relația cu părinții. Am fost în permanență ținuți la curent, comunicarea a fost foarte bună, a fost respectat programul. S-a creat și consolidat încrederea și sentimentul că las copilul pe mâini bune! Tabăra a fost foarte frumoasă deși eram îngrijorată că nu îi cunoaște pe ceilalți copii. Prin activități și jocuri și-a făcut foarte ușor noi prieteni, s-a distrat și s-a bucurat. Cel mai mult i-a plăcut că a întâlnit instructori și copii cu aceleași pasiuni în acest grup: dans, muzica, mișcare. Un mediu diferit de cel din familie și școală care i-a creat o mai mare siguranță de sine și încredere în pasiunea și talentul său! Numai despre activitățile de acolo vorbește! Cântă imnul taberei și ne învață să facem experimente și pași noi de dans. Ne-a organizat și o vânătoare de comori ca în tabăra! Mulțumim pentru tot!
Daniela Matei
Mamă

Copyright © 2024 Aura Tudor

Website created with ❤ by Bianca Ionel – The Digital Fairy Pinion Ink

Maintained with Fire icons for free download | Freepikby Ghash Gûl