Excursii

În livada cu pruni

Testimoniale

În viață sunt oameni pe care îi cunoști și oameni pe care îți e dat să-i cunoști! O onoare că mi-a fost dat să întâlnesc un om ca Aura, plin de cunoștințe și dedicare! Un om fără de care eu și copilul meu nu am fi avut acces la atâtea informații care să ne ajute zi de zi
Delia Matei
Mamă
Pe Aura am cunoscut-o într-un moment important al carierei mele profesionale. Nu doar că mi-a oferit consiliere pe partea de business ci a fost cu adevarat un sprijin moral și emoțional. Colaborarea a devenit o frumoasă prietenie, Aura fiind o persoana minuntă și implicată în tot ceea ce face. Ne bucurăm zi de zi de prezența ei, de starea bună pe care ne-o transmite, de învățămintele pline de emoție care ne aduc aminte cât de frumos este să lucrezi cu copiii și ce lume fantastică se deschide prin ochii lor.
Ana-Maria Cojocaru
fondator Bemindful Kids
Mulțumim pentru amintirile de senzație ale primei tabere în care au fost copiii noștri. S-au simțit minunat, aerul curat, activitățile captivante, drumețiile au fost foarte interesante și au învățat lucruri noi. Cel mai important pentru noi ca părinți a fost faptul că au venit mai încrezători și au urcat câteva trepte spre autonomie și independență, alături de traineri care le-au oferit sprijin și siguranță. Pentru mine ca părinte, experiența primei tabere a copilului a fost mai presus de orice așteptări: profesionalismul și standardele înalte de îngrijire a celor mici, s-au reflectat și în relația cu părinții. Am fost în permanență ținuți la curent, comunicarea a fost foarte bună, a fost respectat programul. S-a creat și consolidat încrederea și sentimentul că las copilul pe mâini bune! Tabăra a fost foarte frumoasă deși eram îngrijorată că nu îi cunoaște pe ceilalți copii. Prin activități și jocuri și-a făcut foarte ușor noi prieteni, s-a distrat și s-a bucurat. Cel mai mult i-a plăcut că a întâlnit instructori și copii cu aceleași pasiuni în acest grup: dans, muzica, mișcare. Un mediu diferit de cel din familie și școală care i-a creat o mai mare siguranță de sine și încredere în pasiunea și talentul său! Numai despre activitățile de acolo vorbește! Cântă imnul taberei și ne învață să facem experimente și pași noi de dans. Ne-a organizat și o vânătoare de comori ca în tabăra! Mulțumim pentru tot!
Daniela Matei
Mamă
Politica de Utilizare Cookies | Politica de Confidențialitate | Cursuri| Tabere | Excursii | Ateliere | Testimoniale

Copyright © 2022 Aura Tudor